Управління охороною праці у водогосподарській галузі: нові ризики в умовах воєнного часу

10 квітня начальник Сіверсько-Донецького БУВР, а також начальники відділів, служб та експлуатаційних дільниць управління долучились до участі у навчальному вебінарі «Управління охороною праці у водогосподарській галузі. Нові ризики в умовах воєнного часу».

Вебінар був організований Центром підвищення кваліфікації працівників водного господарства для посадових осіб та спеціалістів, функціональні обов’язки яких пов’язані із забезпеченням охорони праці.

Під час вебінара розглянули низку актуальних для сьогодення питань.

Завідувач сектору з охорони праці Держводагентства Ольга Лісовська закцентувала увагу на сучасному стані безпеки праці в галузі водного господарства і плануванні заходів із попередження виробничого травматизму, забезпечення пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху в організаціях водогосподарської галузі.

Разом з лектором Наталією Романенко, завідувачем кафедри з охорони праці Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства, обговорили актуальні питання охорони праці й нових ризиків в умовах воєнного стану.

Зокрема щодо заходів із запобігання нещасним випадкам під час виконання працівниками трудових обов’язків внаслідок бойових дій, а також вимог до розроблення інструкцій з охорони праці під час роботи на промислових об’єктах в умовах воєнного стану.

Поділитися:
Охорона праці – очима дітей
26.04.2024 15:04
В рамках заходів Тижня охорони праці, присвяченого Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі та Дню охорони праці в Україні 28 квітня, в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних…
Тиждень охорони праці 2024: "Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату"
26.04.2024 13:32
28 квітня щороку у Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі відзначається День охорони праці в Україні, якому передує Тиждень охорони праці. У 2024 році за рекомендаціями Міжнародної організації…
Семінар з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні
25.04.2024 19:44
25 квітня начальник та фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у семінарі з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні. Захід…