Держводагентство розпочало процес оновлення персонального складу басейнової ради Сіверського Дінця та нижнього Дону

Державним агентством водних ресурсів України розпочато процес оновлення персонального складу басейнової ради Сіверського Дінця та нижнього Дону, повідомляється на вебсайті відомства.

Згідно з наказом Держводагентства від 21.07.2023 №89 «Щодо оновлення персонального складу басейнових рад» Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів визначено відповідальними за підготовку зборів заінтересованих сторін, оновлення персонального складу басейнової ради Сіверського Дінця та нижнього Дону.

Пропонуємо залучитися до формування складу басейнової ради та надати кандидатуру представника від організації з правом голосування та прийняття рішень відповідно до покладених на неї завдань.

Надання кандидатури здійснюється шляхом подання форми заяви разом із супровідним листом від організації, яку кандидат представляє, впродовж 30 календарних днів з моменту оприлюднення повідомлення.

Форма заяви.doc

Пропозиції кандидатур для включення до складу басейнової ради просимо надавати до 01.09.2023 на електронну адресу Сіверсько-Донецького БУВР sdbuvr@gmail.com.

Контактна особа – Киркач Юлія Валентинівна, тел. (050) 901-83-47.

Поділитися:
Флешмоб #Одягнивишиванку!
16.05.2024 12:17
Вже 18-й рік поспіль у третій четвер травня святкують Всесвітній день ВИШИВАНКИ. Це свято покликане зберегти давні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського вбрання. …
Відновлення водних ресурсів як концепція стійкості України
15.05.2024 17:52
15 травня начальник та фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до перегляду онлайн-трансляції галузевої конференції «Відновлення водних ресурсів як концепція…
Майстер-клас для дітей і збір на FPV-дрони
01.05.2024 18:28
Луцька художниця-абстракціоністка Наталія Грабовецька, засновниця ГО «Фундація Мистецького Розвитку Наталії Грабовецької», побувала днями в Слов’янську на запрошення Сіверсько-Донецького басейнового…