День захисту дітей разом із Сіверсько-Донецьким БУВР

Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних ресурсів зустрічались із переможцями та призерами щорічного творчого конкурсу «Сіверський Донець – очима молоді». Юні художники і фотографи, літератори та дослідники запрошувались до управління по черзі протягом дня із дотриманням усіх карантинних вимог.

Заслужені нагороди талановитій молоді Придінців’я урочисто вручали начальник Сіверсько-Донецького БУВР Сергій Трофанчук та заступник начальника відділу моніторингу вод та басейнової взаємодії Наталія Білоцерківська. Чудові подарунки в ЕКОстилі для молодого покоління ЕКОсвідомих українців надали Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та Координатор проектів ОБСЄ в Україні.

Проводячи екскурсію виставкою творчих робіт, секретар оргкомітету конкурсу Юлія Киркач націлювала молодь та їх рідних на екологічне світосприйняття при підготовці до участі в конкурсі наступного сезону.

Зазначимо, що вручення нагород на цьому не завершується. Всі конкурсанти, відзначені журі, отримають свої дипломи та пам’ятні подарунки.

А найвиразніші творчі роботи вже увійшли до тематичного альманаху «Ми пишемо ЧОРНИМ по СИНЬОМУ…». Малюнок, що мав честь стати «обличчям» цієї збірки, став подарунком для Генерального секретаря ОБСЄ пані Хельги Марії Шмід, яка 29 травня побувала з робочим візитом у Сіверсько-Донецькому БУВР.

Генеральний секретар ОБСЄ Хельга Марія Шмід відвідала Лабораторію моніторингу вод Східного регіону

Поділитися:
Тиждень охорони праці 2024: "Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату"
26.04.2024 13:32
28 квітня щороку у Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі відзначається День охорони праці в Україні, якому передує Тиждень охорони праці. У 2024 році за рекомендаціями Міжнародної організації…
Семінар з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні
25.04.2024 19:44
25 квітня начальник та фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у семінарі з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні. Захід…
Якісний стан водних об’єктів суббасейну Сіверського Дінця у березні 2024 року
23.04.2024 16:47
Лабораторія моніторингу вод Східного регіону Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів продовжує виконання моніторингу поверхневих вод у суббасейні Сіверського Дінця району…