Чергова робоча зустріч фахівців лабораторій Держводагентства відбулась у м. Одеса

26 січня фахівці лабораторії моніторингу вод Східного регіону Сіверсько-Донецького БУВР узяли участь у виїзній робочій зустрічі колег з питань функціонування лабораторій Держводагентства.

З вітальним словом до учасників звернувся Іван Кічук, заступник начальника БУВР річок Причорномор'я та Нижнього Дунаю, на базі якого у м. Одеса і проходила робоча зустріч.

Провідні фахівці лабораторій моніторингу вод Південного та Північного, Західного та Східного регіонів обговорили методики визначення фізико-хімічних показників з використанням тестових наборів та результати валідацій цих методик, а також обмінялися досвідом з підготовки до акредитації лабораторій за стандартами ISO 17025:2019.

На завершення заходу начальниця лабораторії моніторингу вод Південного регіону Марина Літвінова провела для колег з інших регіонів екскурсію лабораторією.

Нагадаємо, що це вже третя із запланованої низки зустрічей фахівців чотирьох базових лабораторій Держводагентства – Північного, Західного, Східного та Південного регіонів, що проводяться на виконання рішень Протоколу робочої наради Держводагентства від 21.06.2023.

Перша зустріч відбулась 15 вересня у м. Вишгород на базі Міжрегіонального офісу захисних масивів дніпровських водосховищ і лабораторії моніторингу вод Північного регіону, а друга – 17 листопада у м. Івано-Франківськ на базі Дністровського БУВР та лабораторії моніторингу вод Західного регіону.

Поділитися:
Майстер-клас для дітей і збір на FPV-дрони
01.05.2024 18:28
Луцька художниця-абстракціоністка Наталія Грабовецька, засновниця ГО «Фундація Мистецького Розвитку Наталії Грабовецької», побувала днями в Слов’янську на запрошення Сіверсько-Донецького басейнового…
У Слов’янську відбулося громадське обговорення проєкту ПУРБ Дону
30.04.2024 15:07
У Слов’янську відбувся захід з громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (ПУРБ Дону) на період 2025-2030 років, до якого в Україні належать суббасейни Сіверського Дінця…
Охорона праці – очима дітей
26.04.2024 15:04
В рамках заходів Тижня охорони праці, присвяченого Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі та Дню охорони праці в Україні 28 квітня, в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних…