Басейнова рада Сіверського Дінця та нижнього Дону розглянула проєкт Плану управління річковим басейном Дону

15 грудня у форматі відеоконференції відбулось чергове засідання басейнової ради Сіверського Дінця та нижнього Дону.

До участі у заході долучились члени басейнової ради та представники заінтересованих сторін Харківської, Донецької та Луганської областей.

У фокусі уваги на часі – представлення результатів розроблення проєкту Плану управління річковим басейном Дону перед його оприлюдненням на сайті Міндовкілля для громадських обговорень.

Заступник начальника Сіверсько-Донецького БУВР Світлана Барабаш доповіла присутнім про кожен з 11-ти розділів ПУРБ Дону, окремо зупиняючись на розроблених та оновлених протягом 2023 року, та озвучила завдання на 2024 рік.

Зауважимо, що члени басейнової ради долучались до розгляду елементів ПУРБ Дону на всіх етапах його розроблення, починаючи з 2018 року, а надані пропозиції (зокрема і щодо експертної підтримки) були враховані при підготовці проєкту.

Також в ході засідання начальник лабораторії моніторингу вод Східного регіону Олена Лоткова ознайомила учасників засідання з результатами діагностичного, операційного і дослідницького моніторингу в 2023 році.

У підсумку члени басейнової ради розглянули проєкт плану роботи та завдання на 2024 рік.

Поділитися:
Охорона праці – очима дітей
26.04.2024 15:04
В рамках заходів Тижня охорони праці, присвяченого Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі та Дню охорони праці в Україні 28 квітня, в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних…
Тиждень охорони праці 2024: "Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату"
26.04.2024 13:32
28 квітня щороку у Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі відзначається День охорони праці в Україні, якому передує Тиждень охорони праці. У 2024 році за рекомендаціями Міжнародної організації…
Семінар з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні
25.04.2024 19:44
25 квітня начальник та фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у семінарі з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні. Захід…