День Незалежності України: працюємо та єднаємось заради перемоги!

Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів щиро вітає усіх з найголовнішим святом держави – Днем НЕЗАЛЕЖНОСТІ України!

На жаль, цього року це свято набуває особливого значення, адже боротьба за незалежність і досі триває. Зусилля українського народу і світової спільноти щодня і щохвилини спрямовані на повернення територіальної цілісності і суверенітету нашої держави.

Розсіяні по різних куточках країни і світу, але єдині і нескорені духом, фахівці басейну Сіверського Дінця свої професійні та громадянські зусилля щодня спрямовують на якнайскоріше досягнення жаданої перемоги.

Так, тільки в серпні 2022 року з нагоди Дня Незалежності України заради зміцнення обороноздатності нашої держави співробітниками басейнового управління було здійснено грошові перекази на загальну суму 33 447 грн. Перераховані із власних заощаджень кошти адресовані на забезпечення потреб українських військових та їх героїчну боротьбу проти збройної агресії російської федерації. Допомога надавалась через різні фандрейзингові платформи, як глобальні, так і локальні, серед яких Платформа Президента України United24 та Благодійний Фонд Сергія Притули, ГО Платформа ініціатив «Теплиця» та Благодійний Фонд «Чумацький шлях», тощо.

Слід зазначити, що з перших же днів ворожої навали фахівці Сіверсько-Донецького БУВР долучились до загальнонаціональної визвольної боротьби і в різній формі надавали допомогу ЗСУ та органам територіальної оборони. І це не тільки регулярні грошові внески, але і передані на військові потреби вантажопасажирські автомобілі, виготовлені протитанкові їжаки, забезпечення гарячим харчуванням та питною водою, і т.ін.

Окрім того, у вільний від основної професійної діяльності час працівники басейнового управління активно долучаються до підтримки і допомоги різним категоріям українських громадян через волонтерські та громадські організації, в тому числі вимушеним переселенцям та місцевим мешканцям громад у зоні активних бойових дій, серед яких багато тяжкохворих, маломобільних та лежачих людей. Свій громадянський обов’язок члени нашого колективу посильно виконують, здійснюючи моральну та психологічну, інформаційну і матеріальну підтримку, допомагаючи з евакуацією, розселенням та отриманням гуманітарної допомоги, придбанням та адресною доставкою продуктів, ліків, побутової хімії, засобів особистої гігієни, тощо.

І куди б не завіяли нас вітри перемін, памятаймо: МИ – РАЗОМ! МИ – СИЛЬНІ! ДУХОМ ЄДИНІ, НЕСКОРЕНІ ТА НЕПЕРЕМОЖНІ!

Тож усім, хто власними зусиллями наближає перемогу над підступним ворогом, ми бажаємо незламної віри, міцної сили духу та невичерпного джерела енергії на благі справи заради спільної мети – щасливого майбутнього наших дітей у вільній, квітучій і заможній незалежній Україні!

ПРАЦЮЄМО та ЄДНАЄМОСЬ заради ПЕРЕМОГИ!

Зі СВЯТОМ! З Днем НЕЗАЛЕЖНОСТІ України!

Поділитися:
Якісний стан водних об’єктів суббасейну Сіверського Дінця у березні 2024 року
23.04.2024 16:47
Лабораторія моніторингу вод Східного регіону Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів продовжує виконання моніторингу поверхневих вод у суббасейні Сіверського Дінця району…
Дню екологічних знань і Дню довкілля присвячено
19.04.2024 16:11
Фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у заходах, присвячених Дню екологічних знань 15 квітня (International Environmental Awareness Day), що…
Проведення публічного громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (2025-2030)
19.04.2024 10:31
30 квітня 2024 року відбудеться захід з публічного обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (суббасейни Сіверського Дінця та Нижнього Дону). Захід відбудеться у форматі…