Успішно підвищуємо кваліфікацію заради доброго стану вод

Сертифікати про успішне проходження навчання з курсу «Плани управління річковим басейном» отримали начальник та профільні фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів.

Короткострокову освітню програму підвищення кваліфікації за темою розроблення ПУРБ було організовано у дистанційному режимі Центром підвищення кваліфікації працівників водного господарства Міндовкілля.

Результати тестування з трьох етапів навчання, що відбулись у березні-травні 2022 року, показали високий рівень отриманих знань слухачами курсу від Сіверсько-Донецького БУВР, що й був засвідчений відповідними сертифікатами.

Навчальний інтенсив для фахівців підвідомчих організацій Міндовкілля з напрямку управління водними ресурсами щодо процесу розроблення ПУРБ Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства спільно з Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України проводить з 2021 року.

Кроки до перемоги: з турботою про воду як основу життя

Нагадаємо, що План управління річковим басейном – це стратегічний документ, який міститиме програму заходів, спрямованих на покращення екологічного стану водних об’єктів басейну і досягнення доброго екологічного та хімічного стану вод, що є основною метою згідно з Водною Рамковою Директивою ЄС.

Завдяки плідній співпраці Сіверсько-Донецького БУВР з національними та міжнародними експертами за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні розроблення Плану управління річковим басейном Дону здійснюється відповідно до встановлених термінів.

Поділитися:
Дню екологічних знань і Дню довкілля присвячено
19.04.2024 16:11
Фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у заходах, присвячених Дню екологічних знань 15 квітня (International Environmental Awareness Day), що…
Проведення публічного громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (2025-2030)
19.04.2024 10:31
30 квітня 2024 року відбудеться захід з публічного обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (суббасейни Сіверського Дінця та Нижнього Дону). Захід відбудеться у форматі…
Держводагентство напрацьовує механізми посилення інституційної стійкості, що є особливо важливим в умовах війни
18.04.2024 13:51
Про це Голова Агентства Михайло Янчук повідомив під час онлайн-участі у круглому столі «Забезпечення водопостачання в Україні в умовах війни: реагування, відновлення та стійкість», який відбувся у…