Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець представив нове керівництво Держводагентства

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець представив колективу Держводагентства новий керівний склад відомства, повідомляє вебсайт Державного агентства водних ресурсів України.

Відповідно до розпоряджень Кабінету Міністрів України, Головою Державного агентства водних ресурсів України призначено Олексія Кузьменкова, першим заступником ГоловиНаталію Латиш, заступником ГоловиІгоря Гопчака.

«Війна внесла свої корективи у роботу водного господарства. Сьогодні перед вами стоїть чимало завдань та викликів, про які до 24 лютого ви навіть не могли й подумати. Попри це, я впевнений – нове керівництво разом з командою водників гідно усе подолає та виконає усі поставлені Президентом та Прем’єр-міністром перед Міндовкіллям та Держводагентством завдання», - наголосив Міністр Руслан Стрілець.

Оновлену команду привітав також Голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко. Він зазначив, що такі призначення у час війни – це велика пошана й довіра, та висловив надію на ефективну співпрацю для розвитку водної галузі України.

Голова Держводагентства Олексій Кузьменков зауважив, що Агентство починає новий етап своєї діяльності у доволі непростий час.

«Сьогодні перед галуззю стоять вкрай важливі завдання. Я вдячний за надану довіру. Ми з командою розуміємо цю важливу роль та відчуваємо ступінь покладеної на нас відповідальності й разом спрямуємо свої зусилля на досягнення поставлених цілей», – підсумував Голова Держводагентства.

Поділитися:
Якісний стан водних об’єктів суббасейну Сіверського Дінця у березні 2024 року
23.04.2024 16:47
Лабораторія моніторингу вод Східного регіону Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів продовжує виконання моніторингу поверхневих вод у суббасейні Сіверського Дінця району…
Дню екологічних знань і Дню довкілля присвячено
19.04.2024 16:11
Фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у заходах, присвячених Дню екологічних знань 15 квітня (International Environmental Awareness Day), що…
Проведення публічного громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (2025-2030)
19.04.2024 10:31
30 квітня 2024 року відбудеться захід з публічного обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (суббасейни Сіверського Дінця та Нижнього Дону). Захід відбудеться у форматі…