Баварсько-Український міжгалузевий онлайн-форум з фокусом на водне господарство

Перехід на дистанційні форми взаємодії дає можливість в режимі реального часу, не виходячи з кабінету, обмінюватись досвідом із закордонними колегами.

Тиждень тому фахівці водної сфери вивчали досвід Ізраїлю з управління водними ресурсами в умовах змін клімату і зростаючого дефіциту води. І ось вже нова зустріч в онлайн-форматі в рамках Баварсько-Українського міжгалузевого форуму з фокусом на водне господарство.

Управління водними ресурсами в умовах змін клімату і зростаючого дефіциту води. Досвід Ізраїлю

Захід, до участі в якому 18 листопада долучилось і керівництво Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів, організований Німецько-Українською промислово-торговельною палатою за дорученням Баварського державного Міністерства економіки, земельного розвитку та енергетики.

Баварсько-Український міжгалузевий онлайн-форум дав можливість його учасникам обмінятись корисним досвідом у сфері водного господарства, водопідготовки та водопостачання, моніторингу якості вод та боротьби з їх забрудненням.

А також його організатори мали на меті розширити перспективи для співпраці та експорту провідних європейських технологій, товарів та послуг в Україну завдяки обміну контактами українських та баварських підприємств водної галузі.

Поділитися:
Дню екологічних знань і Дню довкілля присвячено
19.04.2024 16:11
Фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у заходах, присвячених Дню екологічних знань 15 квітня (International Environmental Awareness Day), що…
Проведення публічного громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (2025-2030)
19.04.2024 10:31
30 квітня 2024 року відбудеться захід з публічного обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (суббасейни Сіверського Дінця та Нижнього Дону). Захід відбудеться у форматі…
Держводагентство напрацьовує механізми посилення інституційної стійкості, що є особливо важливим в умовах війни
18.04.2024 13:51
Про це Голова Агентства Михайло Янчук повідомив під час онлайн-участі у круглому столі «Забезпечення водопостачання в Україні в умовах війни: реагування, відновлення та стійкість», який відбувся у…